20090923

CRAZY PEOPLE!




StöttaUNICEF

Godkväll folks!

Jag har gått och funderat hela dagen på elchocken som kunde ha uppstått om inte elektriker-gubben kom idag. Jag tänker att antingen så blev lampan efter att säkringen gått helt paj och blev strömförande eller så har vi uråldriga ledningar och alla leder ström? Om det är det sistnämnda vore det ju bra att kolla upp det så man slapp oro. Men bara detta besöket jag fick idag gick ju på multum.
Nej ni, jag vill nog tro att det blev ström i lampan efter the explosion som nu är borta.
Jag och B har gått runt och tagit på allt elektriskt ikväll och inget har hänt, bra! Och vi får inte röra elementen samtidigt som vi rör vid lamporna har vi fått sagt till oss. Haha.

Nog om det!
Jag har massor av positiv energi. Jag är pepp och känner det inom mig. Trist att det ändå finns crazy people som ska dra ner. Men men så är det väl. Tyvärr.

Bryan och jag slogs innan av hur fantastiskt bra man har det ändå. Trots att propparna sviker. Jag läser Lotta Greys blogg varje dag och försöker förstå vilken skit hon går igenom. Hon får sitt besked på fredag om hon är fri från sin cancer. Och om hon inte är det, hur länge är det kvar då? Fruktansvärt! Jag kan verkligen imponeras av dessa dödssjuka människor som har sådan superkraft och fixar allt. Det tror jag Lotta med gör!


Så nu tänker jag/vi gå med i någon välgörenhetstjosan. Kanske barncancerfonden, alsforskning eller så ska vi skaffa oss ett fadderbarn.

Nu soffsömn


Inga kommentarer: