20111024

SLUT SOM ARTIST!

Oj vilken dag.

Började hos tandläkaren och fick en ny tand, vilket känns galet bra! Dock hade jag en bedövning som höll i sig hela dagen så nu ikväll är första gången jag äter ordentligt.
Så den här dagen har bestått av skakiga ben, hunger och jobb. Lät muntert det!

Väl hemma har jag pysslat och gjort så tjusigt så, (tack Frida för inspirationen).

Nu blir det häng med min man och mat (!)


XOXO

2 kommentarer:

Christine&Paris sa...

Härligt, vi francofiler får hålla ihop ;) Och vilken fin förlovningshistoria!

Hmm, hur är er budget? Det finns hur många restauranger som helst i Paris med allt från 25 euro för en meny till 40 euro för en rätt. Du kan alltid kolla i min kategori "Mina Paris-tips", kanske hittar du någonting där som passar dig :) I övrigt skulle jag rekommendera en restaurang med gångavstånd till hotellet, det blir lätt kaos i Paris vid stora högtider och metron brukar vara omöjlig, plus att taxibilarna är nowhere to be seen. Champs Elysées är INTE en bra plats att vistas på då.
Annars får du gärna maila och specificera lite vad du skulle vilja ha tips om, eftersom ni varit där en del vet jag inte hur mycket ni känner till!

Bonne nuit!
/ Christine

Christine&Paris sa...

Jag vet inte var ni ska bo under nyår, men vid museumet Branly ligger en restaurang där man har en riktigt fin utsikt. Nu vet jag inte om de har öppet på nyårsafton men om de har det så är det ju verkligen första parkett till raketer och hela köret.
Les Ombres, 27 quai Branly. Det är nog lite dyrare men maten är riktigt bra!